Ilovebelleperez.jouwweb.nl
Home » Zwoele zomeravond met Belle Perez 21/05/2013

Zwoele zomeravond met Belle Perez 21/05/2013

 

Zwoele zomeravond met Belle Perez 21/05/2013

Op 7 juli in Het Godshuis

Op zondag 7 juli wordt het warm in Het Godshuis te Sint-Laureins, dankzij een unieke Latino Party! De avond start al om 19u, met gratis salsa initiaties en demonstraties (door Etage Tropical). Deze activiteit is dé ideale opwarmer om in de stemming te komen en de zuiderse danspasjes in te oefenen om ’s avonds op de dansvloer te kunnen gebruiken! Nadien is het tijd om even uit te blazen en te genieten van een heerlijke zomerse cocktail of aan te schuiven aan een van de zuiderse eetkraampjes. Uiteraard zal een typische Latino DJ zorgen voor de passende sfeermuziek.

Wanneer de zon stilaan begint onder te gaan is het tijd voor echte Spaanse livemuziek! Om 19u zorgen de drie charmante heren van LOS CARIOS voor typisch Spaanse en Latijns-Amerikaanse klassiekers en meezingers! Jarenlang waren zij immers de begeleiders van de beroemde Paraguayaanse zanger/harpspeler Digno Garcia. Zij brengen voor u live hun grootste hits zoals ’Guantanamera, La Felicidad, Amor Amor, Brigitte Bardot, La Bamba’ en vele andere.

Hierna verwelkomen wij onze eigen Vlaamse Latino trots BELLE PEREZ! Om 20u laten we vuur, passie, salsa en zuiderse muziek los op Het Godshuis. In een programma van 2 x 45 minuten brengt Belle, live met haar eigen Spaanse muzikanten, de ene hit na de andere: ’Que viva la vida, El mundobailando, Ave Maria, La Collegiala, Amor Latino, …’ De zwoele stem van Belle, in combinatie met de flamencogitaren, zullen iedereen op de dansvloer krijgen voor een echt Salsa feestje! Na het concert is er ook tijd voor een meet & greet met Belle in een zomers decor.

En voor wie er maar niet genoeg van krijgt, is er nadien nog een echte Latino afterparty tot in de vroege uurtjes! Hét ideale begin van de zomer dus...

Een all-in ticket (= salsalessen, gratis cocktail, Los Carios, Belle Perez EN afterparty) kost slechts 35€ (excl. reservatiekost).
Bestel nu je ticket op www.boekjeticket.be, bij Free Record Shop of telefonisch via het nummer 0902 69 666 (€ 1 per minuut) en wees zeker van een plaatsje op deze unieke zwoele zomeravond!


Belle Perez

 

 

Uniek en éénmalig zomerconcert van Belle Perez op 7 juli! 26/06/2013
Belle Perez
We hebben in België nog niet veel zomerse dagen gehad, maar daar brengt Belle Perez snel verandering in...

Op zondag 7 juli aanstaande zal de zon zeker schijnen in het Godshuis te Sint-Laureins, dankzij een unieke Latino avond met onder andere een spetterend liveconcert van Belle Perez. 
Door het grote succes van Belle in Nederland, toert ze momenteel amper nog in België. Dit concert is dus een unieke kans om te genieten van Belle Perez LIVE, want het is haar enige liveconcert in de ruime regio. 
Maar er is nog meer...om 16u starten we al met enkele gratis salsa initiaties (door Etage Tropical), waar iedereen zich naar hartenlust kan uitleven. Na deze opwarming, even tijd voor afkoeling! De bar is dan open voor Spaanse tapas en bijbehorende sangria of cocktails. Onze latino DJ zorgt voor de passende sfeermuziek. 
Om 19u zullen de drie sympathieke heren van Los Carios (de ex-begeleiders van Digno Garcia) voor de juiste Zuiderse noten zorgen in het Godshuis. De ideale opwarmers voor Belle Perez! Om 20u wordt onze eigen Vlaamse latino trots Belle Perez losgelaten op het publiek. 
Met een uniek liveconcert van 2 x 90 minuten zal zij, samen met haar Spaanse muzikanten, zorgen voor stijgende temperaturen en zwoele ritmes. 
En voor wie er maar niet genoeg van krijgt, is er na het concert nog een unieke meet en greet met Belle Perez, met daarna nog een Latino afterparty tot in de vroege uurtjes! 
Bestel dus vandaag nog je tickets en maak bovendien nog kans op een etentje voor 4 personen in het Godshuis … met Belle die gezellig bij jullie langskomt voor een akoestisch privéoptreden. 

Tickets (incl. salsalessen, Los Carios, Belle Perez & afterparty) kosten 35€ en zijn verkrijgbaar via www.boekjeticket.be, telefonisch via het nummer 0902 69 666(€ 1 per minuut) of via Free Record Shop. 

Maak een Gratis Website met JouwWeb