Ilovebelleperez.jouwweb.nl
Home » Rigby, Shary-An en Belle Perez treden op tijdens Dam tot Dam Feest

Rigby, Shary-An en Belle Perez treden op tijdens Dam tot Dam Feest

16-08-2013

De Dam tot Damloop is meer dan een loop. Het is een feest waar iedereen bij wil zijn, of je nu topsporter, recreant of toeschouwer bent. Het hoogtepunt van het Dam tot Dam Feest op zondag 22 september speelt zich dit jaar af in het nieuwe Dam tot Dam Park, dé plek na de finish in Zaandam waar lopers en toeschouwers elkaar kunnen ontmoeten. Voor het live muziek programma zijn de bekende Utrechtse band Rigby, voormalig The Voice of Holland deelneemster Shary-An en de Belgische zangeres Belle Perez vastgelegd.

Met 55.000 deelnemers is de Dam tot Damloop hét hardloopfeest van het jaar. De deelnemers aan de 10 Engelse Mijl starten vanaf de Prins Hendrikkade, vlakbij het Centraal Station in Amsterdam. Na de IJtunnel volgen de uitbundig versierde straten in Amsterdam-Noord en de tientallen live muziekoptredens van sambabands, DJ’s en blaaskapellen. De climax wordt bereikt in Zaandam waar 250.000 toeschouwers samen komen op de Zuiddijk, de Burcht, de Dam en uiteraard bij de finish op de Peperstraat.

Dam tot Dam Feestplein
Een ideale plek voor supporters is het Dam tot Dam Feestplein op de Burcht, vlakbij de Zaanse Dam. Vanaf een tribune kan de passage van de lopers van de Mini Dam tot Damloop en de 4 en 10 Engelse Mijl gevolgd worden. Daarnaast zijn er gedurende de dag talloze activiteiten voor jong en oud en kan er onder het genot van een hapje en drankje genoten worden van de gezellige Sky Radio Drive-in Show.

Dam tot Dam Park
Na de finish is het Dam tot Dam Park dit jaar de centrale plek waar het allemaal gebeurt. De indeling van het festivalterrein op het ronde veld van het Burgemeester in ’t Veldpark zorgt voor een gezellige sfeer. Op het grote podium treden Rigby, Shary-An en Belle Perez op en worden de winnaars gehuldigd. Verder is het mogelijk om via enorme televisieschermen de live uitzending van RTV Noord-Holland te volgen, zijn er diverse horecagelegenheden en is er voor de ruim 1.000 deelnemende bedrijven het traditionele Businessdorp.

Rigby, Shary-An en Belle Perez treden op tijdens Dam tot Dam Feest