Ilovebelleperez.jouwweb.nl
Home » TROS Muziekfeest Op Het Plein Apeldoorn

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

TROS Muziekfeest Op Het Plein Apeldoorn

Apeldoorns Marktplein loopt vol voor Muziekfeest op het Plein

 

 

Foto's

 

8
 

Jeroen Pol APELDOORN Het was gisteravond een volle bak op het Marktplein waar de Tros het programma Muziekfeest op het Plein opnam. Meer dan vijfduizend mensen genoten van een keur aan Nederlandse artiesten. Het feest ging tot 23 uur door.

Van Jannes tot Vader Abraham en van Corry Konings tot Frans Bauer. Ze waren er allemaal bij, gisteravond. De teller kwam op meer dan dertig artiesten te staan. Zij gebruikten het Stadhuis als kleedkamer. Voor onder meer de Apeldoorner superfan Randy Jahn was het genieten geblazen. Hij was in de middag al aanwezig bij de soundcheck en stond zo opgesteld dat hij alle artiesten op nog geen meter bij hem vandaan zag. Jahn zag de BN'ers allemaal al eens eerder. ,,Alleen Corry Konings heb ik vandaag voor het eerst gezien.''

Line-up Muziekfeest Apeldoorn bekend!

26 mei 2014

Op dinsdag 3 juni vindt het eerste TROS Muziekfeest op het Plein van dit seizoen plaats. We reizen af naar Apeldoorn.

Natuurlijk hebben we een spetterend programma voor je! De volgende artiesten treden op:

Ancora, Aukje Fijn, Corry Konings, Dean Saunders, Dennie Christian, Frank van Etten, Frans Bauer, Frans Duijts, Gebroeders Ko, Gino Graus, Helemaal Hollands, Henk Bernard, Jan Smit, Jannes, K3, Marianne Weber, Mick Harren, Mike & Colin, René Schuurmans, Samantha Steenwijk, Sieneke, Tim & Monique, Vader Abraham, Vinzzent, Wesly Bronkhorst en Wolter Kroes.

Nergens goedkoper parkeren tijdens Tros Muziekfeest in Apeldoorn

20 mei 2014

Nergens goedkoper parkeren tijdens Tros Muziekfeest in Apeldoorn

Vol programma bij Tros Muziekfeest op het Plein in Apeldoorn

 

 

Foto's

 

1
 

APELDOORN - Apeldoorn krijgt over ruim twee weken niet zomaar het Tros Muziekfeest op het Plein op bezoek. Deze aflevering is de meest uitgebreide van dit seizoen.

Muziekfeest op het Plein is een evenement waarbij opnames worden gemaakt voor het gelijknamig televisieprogramma van fusieomroep AvroTros. Daarbij treedt altijd een reeks grootheden van het Nederlandstalig (levens)lied op. En dat zal op dinsdag 3 juni niet anders zijn, meldt AvroTros. Onder anderen Frans Bauer, Jannes, Marianne Weber, Frans Duijts en Sieneke treden deze avond op in Apeldoorn, zo is de planning. Zij doen dat op het Marktplein. De optredens zijn gratis bij te wonen. Jan Smit presenteert het spektakel.

Sterren.nl Awards
Bijzonder aan de editie in Apeldoorn is dat hier de Sterren.nl Awards worden uitgereikt. Dat gebeurt voorafgaand aan het Muziekfeest. Er zijn prijzen in de categorieën Beste zanger, Beste zangeres, Beste duo/groep, Rijzende ster, Beste levenslied, Beste single, Beste album en Beste videoclip. Daarnaast wordt de TrosKompas Oeuvre Award uitgereikt aan 'een persoon die van grote betekenis is voor het Nederlandstalige lied'. Monique Smit en Tim Douwsma presenteren de 'awardshow'. De opnames beginnen om 19.30 uur.

Het programma rondt de uitreiking van de Awards is zondag 15 juni te zien op televisie (Nederland 1). Er is nog niet bekend wanneer het Muziekfeest zelf op tv komt. Er worden in juni opnames gemaakt in meerdere steden; de volgorde van uitzending wordt nog bepaald.

Uitzendingen
​De eerste aflevering staat in de planning op vrijdag 11 juli om 20.30 uur, Nederland 1.

De eerste lijst met namen van optredende artiesten is nog wel onder voorbehoud, merkt AvroTros op

Muziekfeest 3 juni op Marktplein Apeldoorn

 

 

Reacties

 

9
 
 

door Johannes Rutgers APELDOORN - Apeldoorn heeft er dit jaar een groot muziekevenement bij. Op het Marktplein treden op dinsdag 3 juni Nederlandse artiesten op onder de noemer Muziekfeest op het plein.

Het evenement is op een avond, van circa 20 uur tot 22.30 uur. De toegang tot het plein is gratis.

De Tros maakt die avond opnames voor het gelijknamige televisieprogramma. De show wordt vermoedelijk in juli uitgezonden op tv, zegt woordvoerder Rebecca van 't Velt.

Over de inhoud van het programma kan Van 't Velt nog niets zeggen. Doorgaans treedt de top van het Nederlandse lied op.

 

UPDATE: Over de exacte datum was wat verwarring: er was eerst sprake van dinsdag 4 juni, maar die datum valt op een woensdag. De juiste combinatie van dag en datum blijkt dus dinsdag 3 juni.

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb