Ilovebelleperez.jouwweb.nl
Home » Nieuw album Belle Perez uit tegen mei-juni

Nieuw album Belle Perez uit tegen mei-juni

Nieuw album Belle Perez uit tegen mei-juni
   
BellePerez2012
28/01/2013 - 2012 bracht Belle Perez (Eurosong 99 – 06) aan de zijde van rapper Pitbull weer in de hitparades. Ze hoopt dat nog eens over te doen met haar nieuwe single ‘Adios, Bye Bye’. Die single stelde ze voor tijdens de tweede uitreiking van de Anne Awards, waar Belle de rol van presentatrice voor haar rekening nam. Dit jaar moet haar langverwachte, nieuwe plaat uitkomen. Voor het Songfestival van 2014 zal ze het naar eigen zeggen veel te druk hebben.
Met de single ‘Beat On My Drum’ haalde Belle opnieuw de hitlijsten en de opvolger mocht ze in première brengen tijdens de Anne Awards. “Die single met Pitbull was een toffe samenwerking. Leuk ook om zo’n naam op je palmares te kunnen zetten. Dé ontmoeting is er niet gekomen, nog niet. Hij komt wel naar Europa om zijn nieuw album te promoten en dan regelen we zeker een ontmoeting. De nieuwe single ‘Adios Bye Bye’ is eigenlijk het allereerste nummer dat ik geschreven heb na het uitbrengen van mijn vorige album ‘Gipsy’. Ik heb er samen met twee van mijn muzikanten aan geschreven.“

 

“Album uit tegen de zomer”

“Het album komt zeker en vast dit jaar uit, rond de zomerperiode. Mei-juni om precies te zijn. Ik wil absoluut niet in een hoekje geschoven worden. Mijn album gaat dan ook heel gevarieerd zijn, dat is ook wie ik ben. De ene dag voel ik me in een latin-bui, de andere dag kan dat dance of rock zijn. De rode draad blijft Belle Perez, met songs in het Engels en Spaans. De platenmaatschappij had me vorig jaar gevraagd om eens een song in het Nederlands te brengen, maar daar ga ik buiten die ene keer niet in verder. Ik hoor me veel liever in het Spaans en in het Engels zingen.”

“Eurosong heb ik gehad”

Belle heeft altijd positief tegenover een mogelijke Songfestivaldeelname gestaan, toch heeft ze niet het gevoel dat ze nog eens aan ‘Eurosong’ zou willen deelnemen. In 2006 haalde ze nog de finale.”Komt er weer een zo’n preselectie? Nee, dat heb ik nu wel gehad. Dat lijkt me dan eerder een ideale manier om jong talent te promoten. Daarbij, ik zal het druk genoeg hebben met mijn album en aankomende theatertour.”

Maak een Gratis Website met JouwWeb