Ilovebelleperez.jouwweb.nl
Home » BELLE PEREZ VAN START MET STORMLOOP OP VLAANDEREN

Anne, de digitale muziekzender bij Belgacom TV pakt uit met een heuse stunt. Belle Perez vertoefde de afgelopen weken frequent in de televisiestudio’s in Aartselaar voor de opnames van haar nieuwe videoclip.

Voor de gelegenheid zal anne op 1 maart ook één dag van naam veranderen. anne wordt vanaf dan één dag ‘Belle, muziek van bij ons’. anne en Belle sloegen de handen in elkaar en er werd een videoclip op internationaal niveau gedraaid. In lijn met de clip dook Belle ook de opnamestudio in en zong ze ook haar single opnieuw in met een nieuwe anne tekst. Die versie kleurt de komende maand het anne scherm als imagocampagne.
De clip, imagospot en ‘making of’ van ‘Adios Bye Bye’ zie je de vanaf vrijdag 1 maart, 18u exclusief bij anne en via anne.be.
Vanaf 8 maart zie je de anne clip bij alle Vlaamse zenders.

OVER DE VIDEOCLIP
Belle Perez zoekt in haar nieuwste videoclip de confrontatie op tussen kunst en muziek. Een verliefde mimespeler zoekt contact met een ballerina die de aandacht niet zo weet te waarderen en de mimespeler van zich afstoot. Op een mooie kunstzinnige manier vertolken beiden wat Belle in haar nieuwste hitsingle “Adios Bye Bye” bezingt : het leven is een pad vol “aantrekken” of “afstoten” van zaken. Kunst en muziek ontmoeten elkaar in een sterk verhaal! Het aparte karakter en de niet alledaagse benadering en weergave maken van deze videoclip een exclusief werstuk.

OVER BELLE EN ANNE
Belle Perez is een vaste waarde bij anne. Zowel als zangeres als presentatrice. Zo presenteerde ze dit jaar voor het tweede jaar op rij ‘annes Vlaamse Muziek Awards’. Op dit moment worden ook nieuwe projecten met Belle bekeken en zal ze ongetwijfeld het anne scherm mee kleuren.

Krijn Jonckheere, Station Manager anne: “Ik ben zo trots op ons anne team. De mensen waarmee we samenwerken hebben hier iets unieks neergezet. Ik durf gerust te zeggen dat dit een hoogvlieger is waar veel mensen van gaan opkijken. En dat dragen we hoog in het vaandel bij anne: kwaliteit van bij ons’. Daarnaast is Belle gewoon een fantastische madam die bij anne zéér graag gezien is.”

Belle Perez: “Deze kans die ik van anne heb gekregen heb ik met beide handen gegrepen. Het is een hele eer om met zo’n team dit te kunnen neerzetten. Na het tweede jaar op rij de anne awards te presenteren en nu deze clip. Eén ding is helemaal zeker: ik voel me helemaal thuis bij anne en kijk dan ook uit om samen met Dean, Udo, Noa, Maureen en Gene mooie dingen te kunnen doen en ‘onze’ muziek een thuis te geven. Ik ben ontzettend trots op het resultaat van deze videoclip en ben benieuwd naar de reacties van Vlaanderen.”

BELLE PEREZ VAN START MET STORMLOOP OP VLAANDEREN

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb