Ilovebelleperez.jouwweb.nl
Home » Humor Paaldansen, Afgelopen Maart deden Kelly Pfaff en de Belgische zangeres Belle Perez deze worksh

Humor Paaldansen, Afgelopen Maart deden Kelly Pfaff en de Belgische zangeres Belle Perez deze workshop bij ons in Amsterdam

Humor Paaldansen

Paaldansen in Amsterdam

Workshop paaldansen met onze eigen Joke! Bij deze workshop rondom de paal staat lachen centraal! Afgelopen Maart deden Kelly Pfaff en de Belgische zangeres Belle Perez deze workshop bij ons in Amsterdam. Locatie aan de rand van de wallen, mooi startpunt van je vrijgezellenfeest.

Programma Humor Paaldansen

Onze Joke staat bekend als een pittige, wereldwijze tante uit Amsterdam, die op haar eigenwijze wijze de aanstaande bruid en haar vriendinnen niet alleen leert paaldansen. Ook leuk om te zien is bijvoorbeeld hoe je voor je mannetje op een erotische manier een pan tomatensoep klaar maakt! Na dit paaldansen kent lapdance voor jou geen geheimen meer. Je leert tijdens deze hilarische workshop paaldansen, aan de rand van de rosse buurt Amsterdam, volop te genieten van het leven en trots te zijn op je vrouwelijkheid! Of was het nou andersom? Een anderhalf uur durend uitje, Ladies only! Het leukste vrijgezellenfeest van Amsterdam.