Ilovebelleperez.jouwweb.nl
Home » Belle Perez viert in 2014 haar 15-jarig jubileum

Belle Perez viert in 2014 haar 15-jarig jubileum

 

Belle Perez viert in 2014 haar 15-jarig jubileum

Laatst gewijzigd: vrijdag 31 januari 2014 - 15:24 | Auteur: Niek de Vries

EINDHOVEN - Belle Perez heeft een druk jaar voor de boeg. De Belgische zangeres met Spaanse roots viert dit jaar haar 15-jarig jubileum. Er verschijnt bovendien een nieuw album met de titel ‘Colores’ en dat is ook de titel van de tour waarmee ze vanaf 22 februari het land doorgaat. Belle kwam vrijdag langs bij Omroep Brabant.

Op het nieuwe album ‘Colores’, dat nog moet verschijnen, staan veel verschillende nummers en stijlen. Belle: “Het moet heel kleurrijk worden. Ik zit in een experimentele fase. 2014 is voor mij een samenvatting van de vijftien jaar die ik op het podium sta. Ik breng oude nummers in een nieuw jasje en ook nieuwe nummers. Ik kijk er heel erg naar uit!”

Een mooi, maar druk jaar
Belle vertelde bij Omroep  Brabant dat ze aan het begin staat van een mooi jaar. Maar zeker dus ook een druk jaar. In mei gaat Perez naar Parijs, om daar, zoals ze het zelf zegt, iets uit te gaan proberen met een bekende Zuid-Amerikaanse groep. Tot en met 3 mei staat ze met haar zeskoppige band in de theaters.

Als de theatertour erop zit dan beginnen de voorbereidingen voor de zomerconcerten. Tegen het einde van het jaar volgt dan het jubileumconcert. Belle: “Ik wil dat intiem en gezellig houden. We doen er één in Vlaanderen en één in Nederland.” Voor Omroep Brabant bracht ze samen met haar gitarist twee intieme versies van ‘Bésame Mucho’ en ‘Quien Eres‘.