Ilovebelleperez.jouwweb.nl
Home » Hitparades: Belle Perez opnieuw in Vlaamse Ultratop

Hitparades: Belle Perez opnieuw in Vlaamse Ultratop

Hitparades: Belle Perez opnieuw in Vlaamse Ultratop
   
singlebelleperezbeatonmydrum
10/11/2012 - Belle Perez (Eurosong 99- 06) slaagt erin om na een tijdje afwezigheid terug een plaatsje te veroveren in de Vlaamse Ultratop. ‘Beat my drum’, in samenwerking met Pitbull, start op nummer vierenveertig. Loreen (MF 11 – 12) maakt haar re-entry met ‘Euphoria’. Alexander Rybak (ESF 09) vinden we terug in de Vlaamse Ultratiplijst. Céline Dion (ESF 88) en Patricia Kaas (ESF 09) lanceren elk een nieuw album.
Hitparades: Nieuwe single voor Belle Perez
   
singlebelleperezbeatonmydrum
27/10/2012-

Bart Kaëll (Eurosong 83 – 87) houdt als enige de eer hoog in de Vlaamse Ultratop. ‘Dromendans’ (cover Vinzzent NSF 10) start helemaal onderaan op nummer vijftig. In de Ultratiplijst vinden we Belle Perez (Eurosong 99-06) terug. Ze werkte samen met de internationaal uiterst succesvolle Pitbull voor haar nieuwe single ‘Beat on my drum’. Françoise Hardy (ESF 63) verovert een plaatsje in de Waalse Ultratip met ‘Pourquoi pas?’.

Pitbull helpt Belle Perez bij come back – Update
   
belleperez
03/09/2012 - Belle Perez (Eurosong 99-06) werkt naarstig aan een come back. Daarvoor gaat ze scheep met de wereldberoemde rapper Pittbull. Die heeft het duet ‘Beat on my drum’, dat hij eerder met Sophia Del Carmen opnam, nu ook met Belle opgenomen.
Clip behoort tot de mogelijkheden
Zijn ‘Rabiosa’ met Shakira was een regelrechte topper en met ‘Dance Again’ zette hij Jennifer Lopez weer op de kaart. Nu gaat Pitbull ook voor Belle Perez. “Het was de Italiaanse producer Gabry Ponte die ons samenbracht”, vertelt Belle in Het Laatste Nieuws. “Hij zocht voor een song een goeie latino-stem en kwam via platenhuis Mostiko uiteindelijk bij mij terecht. Het nummer zit erg sterk in mekaar en onze stemmen gaan heel goed samen.” Eerder was het oog van Ponte allicht gevallen op zangeres Sophia Del Ponte, want zij was de eerste die met Pitbull het nummer opnam. 8 mei jl. werd het gereleast. In Israël haalde het de nummer 3 in de hitparade. In de States haalde het de nummer 11 in de Hot Dance Club Songs-chart van Billboard.

 

Een clip bij de song is er nog niet, maar volgens Belles manager Hugo Foets behoort dat zeker tot de mogelijkheden. “We wachten eerst af wat het nummer hier teweegbrengt, maar afgaand op de kracht van deze song, durven we wel hopen dat een videoclip met beide artiesten slechts een kwestie van tijd is.”

Nieuwe look
Dat de Amerikaan met Cubaanse roots überhaupt wil samenwerken met onze Perez mag uitzonderlijk heten, want sinds zijn doorbraak is de rapper zowat de drukst gesolliciteerde man van het moment. Van David Guetta tot Enrique Iglesias en van Timbaland tot Rihanna’s ex-lief Chris Brown: allemaal deden ze de voorbije jaren beroep op zijn diensten.

Voor Belle wordt het niet alleen muzikaal een nieuw avontuur. Er wordt ook aan haar ‘look’ gewerkt. Vandaag staat er een bezoek bij de kapper op stapel. ”Na tien jaar neem ik afscheid van mijn lange haren. Helemaal fris voor een nieuwe start. En aan de zijde van een wereldster”, glundert Belle.

Opmerkelijk detail: onlangs liet ook Hadise (ESF 09) weten dat ze met Pitbull werkt aan een nieuwe song.

 

Eurosong Top 30 – Belle Perez: ‘Kippenvel van Tom Dice’
   
belleperez
30/04/2012 - Vandaag loopt de stemming af voor Vlaanderens enige echte Top 30. Die werd vorig jaar aangevoerd door ‘Me & My Guitar” van Tom Dice. Een resultaat waarmee Belle Perez perfect kan leven. Zelfs in die mate dat ze in extremis Tom nog een hart onder de riem wil steken. Ook van mening dat Tom opnieuw de nummer 1 verdient? Laat dan vandaag je stem nog horen. Idem dito wanneer je nog één en ander aan de uitslag wil proberen te veranderen.

Maak een Gratis Website met JouwWeb