Ilovebelleperez.jouwweb.nl
Home » Belle Perez in concert op Nederland 2

Belle Perez in concert op Nederland 2

Belle Perez in concert op Nederland 2

MedianieuwsBelle Perez in concert op Nederland 2

De Tros brengt zaterdag (19 augustus) om 22.00 uur op Nederland 2 een compilatie van een latinoconcert van zangeres Belle Perez. Tijdens het concert, dat op 6 mei in het Antwerpse Sportpaleis is opgenomen, is er ook plaats voor grote hits zoals ‘Que viva la vida’ en ‘Hijo de la luna’. Ook recentere successen als ‘El mundo bailando’ en haar huidige hit ‘Ave Maria’ zullen niet ontbreken.

De laatste twee nummers maken net als het titelnummer ‘Gotitas de amor’ deel uit van het nieuwe album van Belle Perez. In Nederland komt het album ‘Gotitas de amor’ op woensdag 23 augustus uit. Overigens verschijnen alle hoogtepunten van het concert aan het eind van het jaar op dvd. Voor het zover is, staat de Vlaamse zangeres eerst op vrijdag 6 oktober in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Voor de wind
Het blijft Belle Perez vooralsnog voor de wind gaan. Afgelopen weekend won zij voor de vijfde achtereenvolgende keer de prestigieuze ‘Zomerhit’-award voor de aanstekelijke hit ‘Ave Maria’. Ook mocht ze wederom de publieksprijs mee naar huis nemen. ‘Zomerhit’ is een jaarlijks muziekprijzenfestival in België. De organisatie is in handen van de Vlaamse publieke zender Radio 2. Belle Perez is niet alleen als zangeres bekend, ze presenteert samen met Jan Smit bij de Tros het programma ‘Muziekfeest op het plein’. [RvB/Radio.NL]

Laatste wijziging: 18-8-2006 17:23:19