Ilovebelleperez.jouwweb.nl
Home » Fans steken Belle Perez hart onder de riem

Fans steken Belle Perez hart onder de riem

(Novum) - Het nieuws dat Belle Perez in scheiding ligt, is bij haar fans niet onopgemerkt gebleven. Op de website van de Belgische zangeres zijn in het gastenboek vele steunbetuigingen geplaatst. "Ik wou het eerst echt niet geloven totdat het echt letterlijk overal te lezen en te horen was", schrijft Yolanda. "Ik vind het echt zo naar voor je, meid."

Maandag bevestigde het management van de 32-jarige artieste dat zij en haar man Mario Winters na acht jaar een punt zetten achter hun huwelijk. "Lieve, lieve Belle, toen ik het hoorde schrok ik mij een bult", meldt Charlotte. "Ik dacht echt dat je zo gelukkig was, maar anders ga je toch niet scheiden hè?"

"Doe zoals wij", raadt Sylvia haar idool aan. "Jouw muziek helpt om ons er bovenop te krijgen, bij jou moet dat ook lukken. Het is inderdaad niet prettig, maar geniet van je concerten en alles zal wel weer goed komen."

Perez, die vooral Spaanstalige nummers op haar repertoire heeft staan, is momenteel op tournee in Nederland. Tot en met 21 april geeft ze optredens in onder meer Utrecht en Delft. Op 26 juni vindt een concert plaats in de Amsterdamse Heineken Music Hall.

Fans steken Belle Perez hart onder de riem

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb