Ilovebelleperez.jouwweb.nl
Home » Belle Perez verrast met nieuwe song en nieuwe look!

Belle Perez verrast met nieuwe song en nieuwe look!

 

Belle Perez verrast met nieuwe song en nieuwe look!
03.09.2012

Niemand minder dan superster "Pitbull" is Belle’s duetpartner op "Beat on my drum", een ware hitsong van de Italiaanse dj/succesproducer Gabry Ponte. Dankzij platenfirma Mostiko kwam Ponte op het idee om Belle bij de song te betrekken.

De Zuid-Amerikaan heeft samenwerkingen met de meest indrukwekkende namen in de muziekbusiness van vandaag : Shakira, David Guetta, Enrique Iglesias, Jennifer Lopez, Timbaland, Chris Brown…

Belle is bijzonder opgetogen : “In volle voorbereiding van mijn nieuw album komt dit duet als geroepen. Het geeft me zowaar extra energie in de studio en op het podium. Dit is écht kicken! Ik ben supertrots om dit geluk met mijn fans te kunnen delen!”

"Beat on my drum" is de voorbode van Belle's nieuwe album (release voorjaar 2013) en zet haar volop in de schijnwerpers, naast internationale superster "Pitbull". Belle bevestigt hiermee dat ze klaar is om de Belgische en Nederlandse charts opnieuw te bestormen en dit in combinatie met een frisse sound & nieuwe look!

De eerste foto’s van de nieuwe look verschijnen mogelijk vandaag, beslist morgen op de website. Belle zit momenteel bij Steven St Clayr in Zonhoven. De eerste beelden zijn vanavond te zien in “Voor De Show” op VTM.

 Gabry Ponte feat Pitbull, Sophia del Carmen & Belle Perez Beat On My Drum

https://www.youtube.com/watch?v=n7ljd6cDDu0