Ilovebelleperez.jouwweb.nl
Home » Belle Perez stapt in het huwelijksbootje

Belle Perez stapt in het huwelijksbootje

 

 

De uit Neerpelt afkomstige zangeres Belle Perez gaat trouwen met haar Nederlandse vriend Wouter van der Horst. De 38-jarige latinozangeres met Spaanse roots leerde de zeven jaar jongere juwelenontwerper kennen in 2008.

Belle - oftewel Maria Isabel Pérez Cerezo - liet gisteren via haar Facebookpagina weten aan haar fans dat ze opnieuw haar ja-woord gaat geven. Bij een foto van Wouter en zichzelf mét een blinkende ring aan de vinger schreef ze: ‘Yes I Do’. Belle leerde de 31-jarige Wouter een paar maanden na haar scheiding kennen. Belle scheidde in 2008 na een huwelijk van bijna acht jaar van Mario Winters. Ze maakte er nooit een geheim van dat ze opnieuw wilde trouwen en ook de volgende stap - kinderen - speelt door haar hoofd. “De ene keer tikt het klokje al wat sneller dan anders”, vertelde ze eerder aan HALLO. “Tegen kinderen zeg ik niet nee.”

Met Wouter heeft Belle alvast een goede partij aan de haak geslagen want de sieraden van zijn bedrijf zijn enorm in trek bij bekende Nederlanders en Vlamingen. Onder andere Frans Bauer en Natalia zijn fan. Wanneer Belle en Wouter elkaar hun ja-woord geven, is niet duidelijk.