Elke donderdag stelt de Kruidtuin haar grasmat ter beschikking voor wie het weekend al wat eerder wil inzetten. Het feest start om 19.00u met een stel gemaskerde dj’s onder de naam Radio Botanique voor het inzetten van de juiste sfeer. Kwestie van de hoofdact, die telkens om 20.30u op het podium verschijnt, in stijl te verwelkomen. Na het optredens sluiten diezelfde dj’s de avond ook telkens in stijl af. De namen die het podium van ParkPop bestijgen zijn niet van de minste. Ondermeer Belle Perez, Urbanus, Delrue & Riguelle en Eva De Roovere prijken dit jaar op de affiche. Er is dit jaar ook een schlageravond. ParkPop is voor iedereen. Alle muziekgenres komen aan bod en Radio Botanique zal telkens zorgen voor extra sfeer. 

Voor klein en groot

Drank- en eetstanden zorgen voor een gezellige omkadering. De liefhebbers van een graadje meer kunnen zich tegoed doen aan sprankelende cocktails. Ook voor de allerkleinsten voorzien we extra animo inclusief springkasteel. Wie recht van de werkvloer komt aanwaaien, kan vanaf 18.00u aanschuiven voor een walking dinner in samenwerking met de wereldkeuken van ViaVia. Vier warme gerechten, een frisse salad bar en dessert voor de zoetekauwen. Door te spoelen met drankjes die inbegrepen zijn in de prijs. Meer info op dezomerisvanmechelen.be.

 

Belle Perez maakt selfie tijdens ParkPop

belle perez maakt selfie tijdens parkpop

01:15 MECHELEN (2800) Voor Belle Perez was de eerste ParkPop in Mechelen meteen ook de start van haar zomertoer.

Op haar Facebookpagina gaf de Limburgse artieste aan tevreden te zijn over het Mechelse publiek. "Dankjewel Mechelen!! You left me breathless." Aan het einde van haar optreden in de Kruidtuin nodigde ze het publiek mee uit om op de foto te gaan.

Het resultaat: een selfie met duizenden enthousiaste mensen op de achtergrond. InMechelen zien ze Belle Perez duidelijk graag nog eens terugkeren.

SVH

Foto Facebook

Lees ook Eerste ParkPop lokt 4.000 bezoekers