Ilovebelleperez.jouwweb.nl
Home » Swingende latinklanken van Belle Perez in het Energiehuis

Swingende latinklanken van Belle Perez in het Energiehuis

door  Dordrecht.net - 25 februari 2014, 14:05

 

Afbeelding bij agendaitem: 'Swingende latinklanken van Belle Perez in het Energiehuis'Zaterdag 1 maart 2014 vanaf 20:00 uur.

Met een koffer vol latin-hits van haar nieuwe album Colores, bezoekt  Belle Perez zaterdag 1 maart Kunstmin in het Energiehuis. Tijdens haar optredens steekt de Belgische zangeres haar Spaanse roots niet onder stoelen of banken. Dat wordt genieten én swingen.

In de zomer van 1997 neemt María Isabel Pérez Cerezo deel aan een talentenjacht met een liedje van Céline Dion. Het betekent het begin van haar carrière in België. Hierna volgen de voorrondes van het Eurovisie Songfestival, een Amerikaans platencontract, een wereldwijde promotietournee, twee Engelstalige albums en diverse gouden platen. Na een paar jaar keert Belle terug naar haar roots en zingt ze voor het eerst een nummer in het Spaans, Hijo de la luna. De toon is gezet en met haar derde album Baila Perez (2003) maakt ze de overstap naar latin. Het album komt op nummer 1 te staan in België en wordt onderscheiden met goud.

Que viva la vida, de vrolijke titelsong van de tekenfilm Madagascar, luidt in 2005 haar doorbraak in Nederland in. Inmiddels is Belle Perez uitgegroeid tot een vaste waarde in theaterland.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.kunstmin.nl.

Contactinformatie: 
Lokatie: Noordendijk 148
Organisator: Energiehuis

Maak een Gratis Website met JouwWeb