Ilovebelleperez.jouwweb.nl
Home » Exclusief interview! Belle Perez: ”Single met Pitbull is heel mooi geworden”

Exclusief interview! Belle Perez: ”Single met Pitbull is heel mooi geworden”

Daniël van den Hoek van Nieuwslog.nlheeft onlangs een interview afgenomen met Belle Perez. ”Ik ben heel tevreden over mijn duet met Pitbull. Het is een mooie single geworden.”

Carrière

Belle Perez begon haar carrière in 1999. Nu inmiddels jaren later kan ze met een goed gevoel terugkijken op de periode dat ze muziek heeft mogen maken. ”Ik heb het met heel veel voldoening gedaan. Heb inmiddels op verschillende grote podia gestaan zoals Ahoy, Sportpaleis Antwerpen, een fantastische tour gedaan in Amerika en Zuid Amerika. Heel veel leuke mensen ontmoet en zo gaat het maar door, elke dag in de showbizz is weer anders.”

In de lage landen zijn er maar weinig artiesten die je kunt vergelijken met de in België geboren Belle. ”Mijn muziekgenre is onderscheidend, de latin touch is sterk voelbaar in mijn muziek. Het feit dat ik honderd procent Spaanse ben, versterkt het geheel nog eens.”

Het belangrijkste wat ze tot nu toe geleerd heeft in de muzikale wereld is haar gevoel te volgen. ”Ik heb geleerd om vaker mijn buikgevoel te volgen. Door in de muziekwereld te stappen ben ik zelfzekerder geworden.”

Samenwerking met Pitbull

Via haar Belgische platenmaatschappij is ze in contact gekomen met wereldster Pitbull. Uiteindelijk heeft dat geleid tot de single ‘Beat on my Drum’. ”Gabry Ponte de Producer van ‘Beat on my drum’ was op zoek naar een Spaanse zangeres om in de Benelux de plaat kracht bij te zetten. Toen ik hoorde dat Pitbull ook op de plaat stond, was ik wel even onder de indruk.”

De zangeres is heel blij met het eindresultaat. ”Absoluut, ik vind de stemmen goed matchen met elkaar. Het is een happy song, maar toch met een scherp kantje.”

Met deze nieuwe single is Belle Perez weer een nieuwe weg ingeslagen. ”Samenwerken met nieuwe mensen brengt je altijd weer nieuwe inspiratie, zoals ook mijn nieuwe single. Het is mijn doel om in de toekomst een album uit te brengen dat je niet direct in een hokje kan plaatsen.”

Pitbull is volgens Belle een echte vakman. ”Hij is heel eigenzinnig, heeft veel charisma en weet toch altijd een verrassende song te brengen.”

Plannen

De komende periode zal Belle Perez weer veel tijd steken in het maken van nieuwe nummers .”Ik spendeer veel tijd aan het schrijven van nieuwe songs en combineer dit met mijn optredens.”

En als er gewerkt wordt aan nieuwe songs betekent dat meestal ook dat er een nieuw album binnenkort zal verschijnen. ”Inderdaad, in 2013 release ik mijn nieuwe album. Wordt vervolgd dus.”

Klik hier om alle interviews die Nieuwslog.nl ooit gedaan heeft terug te lezen!