Ilovebelleperez.jouwweb.nl
Home » Belle Perez ontspannen bij latin-feest

Belle Perez ontspannen bij latin-feest

 

Belle Perez ontspannen bij latin-feest

(Novum) - De Vlaamse zangeres Belle Perez heeft woensdagavond een latin-feest gegeven in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het uitverkochte concert werd ingeluid door dansers die het publiek trakteerden op een korte salsa-les. Nerveus voor haar eerste grote concert in Nederland was de zangeres niet."Ik was vrij relaxt, had goed geslapen, lekker gegeten en ik had heel veel energie", vertelde Belle aan Novum Nieuws.

Belle Perez ontspannen bij latin-feest

De 29-jarige Perez, die dit jaar in Nederland doorbrak dankzij het succes van de singles 'Que viva la vida' en 'Dime', had wel een bijzonder gelukscadeau gekregen voordat het concert begon. "Ik heb een kaas gekregen van mijn promotiemensen. Ik kreeg daar een heel warm gevoel bij", zei Belle. "Dus dat was mijn geluksbrenger deze avond."

Belle werkt momenteel aan een nieuwe cd, die volgend jaar juni verschijnt. In een opwelling heeft Belle één van de liedjes van de nieuwe cd ingestuurd naar de Vlaamse preselectie voor het Eurovisie Songfestival. "Het liedje knalde er gewoon uit en daarom hebben we ons in een opwelling ingeschreven", legde ze uit. "We hebben totaal geen verwachting. We gaan lol maken en we zien wel."

De zangeres presenteert in januari met Jan Smit het tv-programma 'Tros muziekfeest'. Een fotosessie met Jan heeft ze al achter de rug, maar het duo heeft nog niet geoefend. Beiden hebben zin in het nieuwe avontuur. "Het is voor ons beiden een nieuw avontuur, maar het past wel in ons straatje. Het draait om de muziek en het aankondigen van onze collega's", vertelde Belle. Een duet zingen met Jan ziet Belle ook wel zitten. "Wie weet, zeg nooit nooit. We kunnen in ieder geval kiezen in welke taal we willen zingen."

Het concert van Perez smaakt naar meer, want de zangeres meldt dat volgend jaar op 6 oktober de Heinkeken Music Hall opnieuw is afgehuurd voor een 'Latin fever'- concert.

 
 

Maak een Gratis Website met JouwWeb