Ilovebelleperez.jouwweb.nl
Home » Beroemde Belle Perez in Hillegomse Hoftuin

Beroemde Belle Perez in Hillegomse Hoftuin

Beroemde Belle Perez in Hillegomse Hoftuin

Belle Perez. (Foto: pr)

1 / 1
zoom out

HILLEGOM - De komende weken besteedt het Witte Weekblad aandacht aan de artiesten die zaterdag 29 juni op het Smartlappenfestival in De Hoftuin optreden. Een van die artiesten is Belle Perez, in 1979 in België geboren uit Spaanse ouders.

Perez is bekend geworden door haar deelname aan de voorrondes van het Songfestival in België. Haar debuutsingle Hello World werd een hit en de zangeres tekende vervolgens een Amerikaans platencontract en bracht twee popalbums Hello World en Everything uit. De zangeres maakte een wereldwijde promotie-tournee en tv-optredens, radio-interviews, concerten en videoclips volgden. Bij haar derde album maakte zij de overstap naar latin. 

Belle Perez kan niet alleen goed zingen. Presenteren gaat haar ook uitstekend af en ook Nederland heeft dat ontdekt. In 2005 presenteerde ze samen met Jan Smit het Tros Muziekfeest op het plein. Hetzelfde jaar brak ze door in ons land met het nummer Que viva la vida, de soundtrack voor de film Madagascar. Andere grote hits van Belle Perez waren Shake it out, El mundo Bailando en Ave Maria. Inmiddels heeft Belle Perez een aantal numer 1 hits op haar naam staan, gouden platen in de wacht weten te slepen en is nog steeds enorm populair. 

Kaarten zijn te koop bij sigarenhandel Frank Evers of via mail te bestellen bij secretariaat@initiatiefrijkhillegom.nl. In de voorverkoop kosten de kaarten 9 euro en aan de kassa 12,50 euro.

Maak een Gratis Website met JouwWeb