Ilovebelleperez.jouwweb.nl
Home » Belle Perez krijgt 'opmerkelijke' aanbiedingen

Belle Perez krijgt 'opmerkelijke' aanbiedingen

04/08/05, 12:45

(Novum) - De Vlaamse Belle Perez krijgt sinds haar definitieve doorbraak in Nederland 'opmerkelijke' aanbiedingen. "Er worden de gekste dingen aan me gevraagd", zegt zij tegen Novum Nieuws. "Van mensen die een boek over mij willen schrijven tot iemand die een schilderij van mij wil maken."

Haar doorbraak heeft de 29-jarige Belle te danken aan haar huidige top tien-hit 'Que viva la vida'. Maar de zangeres heeft zeven jaren moeten knokken voor deze doorbraak. "We hebben met een heel team heel hard gewerkt de afgelopen jaren. Ik heb een geweldige band om mij heen verzameld en veel opgetreden", legt zij uit. "Met deze single hebben we ook veel regionale zenders bezocht en dat werpt nu zijn vruchten af."

Niet alleen de single van de zangeres doet het goed, ook het gelijknamige album staat in de Nederlandse top tien van de hitparade. In België is er echter een compleet ander album tegelijkertijd uitgebracht. "België liep altijd een klein beetje voor op Nederland. Daar hebben we nu een 'Best of'-album uitgebracht met ook de Engelse hits van mij", vertelt Belle. De Engelstalige singles van de als Maribel Perez geboren zangeres werden in Nederland geen groot succes en daarom werd in Nederland gekozen voor een compleet latino-album.

Naast Nederland en België is de zangeres ook bekend in landen als Mexico, Spanje, Italië en Portugal. "In Mexico hebben we zelfs de top vijf gehaald met mijn eerste single 'Hello world', maar dan de Spaanse versie ervan", zegt Belle. Toch concentreert zij zich nu met haar carrière op Nederland en België. "Je moet zo intensief en hard werken om in een land door te breken. Na België en Nederland, gaan we absoluut werken aan de andere landen", legt zij uit. "Maar ik kan het niet alleen. In die landen moet ook weer een persoon zijn die hard voor je knokt."

Belle ziet naast het zingen nog een groot aantal nieuwe uitdagingen binnen haar carrière. Zo lijkt het haar 'geweldig' om nog eens een rol te spelen in een film. "Als ik ervoor gevraagd word, dan overweeg ik het zeker. Maar in mijn videoclips acteer ik ook eigenlijk al", aldus Perez. "Ik hoop dat ik in mijn nieuwe clip bij het nummer 'Dime', een tangodanseres mag spelen."

De zangeres heeft in haar thuisland België al verschillende grote optredens op haar naam staan. Zo stond zij voor 45.000 mensen op 'Rimpelrock' en deed zij vijf grote arenaconcerten. In Nederland staat zij op 11 en 12 december als 'support'-act van Wolter Kroes in Ahoy in Rotterdam. "Wolter is echt een scheetje. Hij riep: 'Wil jij drie kwartier doen in mijn shows met jouw band?'", vertelt een blije Belle. "Maak er maar een feest van riep hij tegen mij."

Belle Perez krijgt 'opmerkelijke' aanbiedingen

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb