Heeft u nog geen Salsa/Latin danservaring, maar wenst u toch te schitteren op de dansvloer tijdens deze Latino Party? Neem dan eerst deel aan de gratis salsa initiaties en demonstraties om 16 uur, onder leiding van echte professionals. Nadien kan u rustig even uitblazen met een zuiderse cocktail of aanschuiven aan één van de vele Zuiderse eetkraampjes. Een Latino DJ zorgt hierbij voor de nodige sfeermuziek.
 

Om 19 uur is het tijd voor echte Spaanse livemuziek, met de 3 sympathieke heren van Los Carios. Zij waren jaren lang de begeleiders van de bekende Paraguayaanse zanger/harpspeler Digno Garcia. Het trio (twee gitaristen/zangers + harpist) onderscheidt zich door een ijzersterke live-reputatie en brengt sfeervolle interpretaties van Spaanse en Latijns-Amerikaanse klassiekers zoals Guantanamera, La Felicidad, Amor Amor, Brigitte Bardot, La Bamba en vele andere.
 

Om 20 uur is het dan aan de hoofdact van de avond: Belle Perez. Vuur, passie, salsa en pure latino muziek... dit zijn de ingrediënten voor een spetterend live optreden van Spaanse furie Belle Perez. In een wervelende show van maar liefst 2 x 45 minuten brengt ze, samen met haar begeleidende Spaanse muzikanten, live de ene hit na de andere: Que viva la vida, El mundo bailando, Ave Maria, La Collegiala, Shake it out, ...De flamencogitaren in combinatie met de warme zwoele stem van Belle krijgen iedereen aan het (salsa)dansen en de dansvloer zal geopend zijn tijdens het concert!
En voor wie er maar niet genoeg van krijgt is er na het concert nog een echte Latino afterparty tot in de vroege uurtjes! Hét ideale begin van de zomer dus...


Kostprijs


Tickets: € 38 (incl. BTW en reservatiekosten)
Inclusief Salsa initiatie - Gratis 1 glas zuiders aperitief - voorprogramma Los Carios - Concert Belle Perez + Latino afterparty. Boeken via www.godshuis.be  doorklikken naar Evenementen


Gratis voor drie duo’s

Het Nieuwsblad kan drie koppels een middag lang gratis laten meegenieten van al dit spektakel. Stuur voor uiterlijk woensdagavond 3 juli om 18 uur, een mailtje naar sint-laureins@nieuwsblad.be  met vermelding van je naam, adres en woonplaats. Een onschuldige hand doet de rest. De winnaars worden donderdag via de Nieuwsbladgemeentesite van Sint-Laureins ( www.nieuwsblad.be/sint-laureins  ) bekend gemaakt. De winnaars krijgen hun inkomtickets even later in de brievenbus.