Ilovebelleperez.jouwweb.nl
Home » Buscemi, Tom Helsen, Belle Perez en Udo op Palm Parkies

Buscemi, Tom Helsen, Belle Perez en Udo op Palm Parkies

 

Buscemi, Tom Helsen, Belle Perez en Udo op Palm Parkies

Deze zomer kan je opnieuw bij een drankje en hapje in het Kapermolenpark in Hasselt en het Cosmogolempark in Genk komen genieten van gezellige gratis optredens tijdens de Palm Parkies. Klinkende namen zoals Belle Perez, Udo, Tom Helsen en Buscemi featuring Squadra Bossa zullen de zomermaanden opvrolijken.

Buscemi, Tom Helsen, Belle Perez en Udo op Palm Parkies
 

De Palm Parkies zijn een vast ritueel geworden in de zomerprogrammatie van talrijke steden in België en Nederland. Dit jaar kan je met het hele gezin opnieuw temidden van het groen komen genieten van  gratis concerten in het Kapermolenpark in Hasselt en het Cosmogolempark aan de Dieplaan in Genk.

Op 10 juli zal de Limburgse zangeres Belle Perez met haar opswepende zwoele latinosfeer de muzikale aftrap geven in Hasselt. Op 19 augustus komt ze naar Genk. Eurosongdeelnemer Udo brengt zijn poppysongs en schlagers op 15 juli in Genk en op 24 juli in Hasselt. Zanger Tom Helsen brengt zijn melodieuze popsongs op 12 augustus in Genk en op 14 augustus in Hasselt. Limburger Dirk Swartenbroekx, alias  Buscemi, de man achter de zwoele, exotische electronica die hij sinds 1996 in puike albums propt vol met lounge, house, jazz, brazilian grooves, afrobeat en drum and bass komt met zijn Squadra Bossa op 22 juli naar Genk en op 31 juli naar Hasselt.  Het is ook uitkijken naar

het optreden van  Dr Fred and The Medicine Men en De Corsari’s in Genk. Het muzikaal project rond  zanger en acteur Roel Vanderstukken neemt ons met onvergetelijke swingende deuntjes terug naar de hits van de jaren 50 en 60. Meer info: www.parkies.net.

Maak een Gratis Website met JouwWeb