Ilovebelleperez.jouwweb.nl
Home » Ladies on Stage 2014 | Live in Concert

Ladies on Stage 2014 | Live in Concert

 

Ladies on Stage 2014 | Live in Concertza 19 apr

Ladies on Stage 2014 | Live in Concert
Tijden
Deuren open: | 20:30
Start programma:           | 20:30
Deuren sluiten: | 01:30
Leeftijdgrens: | allen
Tickets
Ticket (staanplaats):         | € 22,50
(excl. service- & betalingkosten)

Door = More: | € 30,00
Omschrijving

Ladies on Stage! 2014 | Live in Concert

Een zaterdagavond met zeer talentvolle vrouwen op het podium! Met niemand minder dan Miss Montreal, Belle Pérez & Tessa Sunniva staan deze avond op de bunne. Een avond vol geweldige pop-rock muziek aangevuld met een vrouwelijk DJ.

Alle drie de dames geven een volwaardig concert met band!

Vooral met de carriere van Miss Montreal gaat het nu heel hard. Na haar hit "Hoe" in 2013 met singer-songwriter "Nielson" is zij niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitparade. Bekijk het interview bij RTL Late Night van 27 februari 2014:
Informatie

Miss Montreal | Live in Concert

png_ladiesonstage_2014_missmontrealMet alweer haar 4de album 'op zak' gaat haar carriere als een speer! Met haar hit single "Heaven", de titel song van real life programma "Utopia", lonkt er misschien ook wel een internationale carriere... Miss Montreal; front zangeres Sanne Hans. Ze is brutaal, eigenzinnig en ook oh zo gevat. Ze noemen haar ook wel de dame met de 'gouden strot'.

In oktober 2008 bracht Sanne haar eerste single uit 'Just a Flirt' die 'Megahit' op Radio 3FM werd. Vanaf deze tijd werkt ze hard aan haar muziek carriere. Haar debuutalbum 'Miss Montreal' verscheen op 15 mei 2009 en haar tweede album 'So... Anything else?' kwam in 2010 uit. Sanne begint steeds vaker te touren door het land en deed twintig Nederlandse steden aan met 'clubtour'. In April 2012 haar derde album 'I Am Hunter' waarop een theatertournee volgde. www.8ballmusic.nl/missmontreal

Belle Pérez | Live in Concert

png_ladiesonstage_2014_belleperezZe was al eerder in de Van ZantenHal te zien in de jaren 2006 & 2007. Toen der tijd was Belle niet weg te slaan uit Nederland met al haar spaantalige latin nummers. Tegenwoordig is Belle niet alleen meer voor de latin muziek te boeken, maar zingt zij ook hedendaagse pop muziek.www.belleperez.be

In de zomer van 2006 verscheen het album 'Gotitas de Amor'. Naast de Eurosonghit 'El Mundo Bailando', de zomerhit 'Ave Maria' en de single 'Gotitas de Amor', stond er nog meer nieuw materiaal op dat Pérez ook al tijdens de Mega Latino Concerten in het Sportpaleis zong. In oktober trad de zangeres op in de Heineken Music Hall te Amsterdam. In november 2006 verscheen een dvd met een volledige live-registratie van haar concert in het Sportpaleis. In de eerste maanden van 2007 deed ze een theatertour door Nederland. Op 5 en 6 mei 2007 liet Belle Pérez het Sportpaleis van Antwerpen weer vollopen met Mega Latino Concerten. Op 13 oktober 2007 stond Belle voor de eerste keer in een uitverkocht Ahoy' in Rotterdam. In 2010 tekende Pérez een platencontract bij ARS/Universal. In 2012 bracht ze samen met Pitbull de single Beat on my drum uit. Op 15 februari 2013 werd de nieuwste single: Adiós Bye Bye gelanceerd.

Tessa Suniva | Live in Concert

png_ladiesonstage_2014_tessaTessa Sunniva is een veelzijdige zangeres van 21 jaar met, ondanks haar jonge leeftijd, veel ervaring in de muziekbusiness. Zowel als musicalactrice als popzangeres is Tessa intussen bekend bij een breed publiek in Nederland. Tessa is doorgebroken in zomer van 2007 door haar deelname aan: 'So, You Wannabe a Popstar' van SBS6.

Vanaf mei 2012 speelt Van Tol de hoofdrol 'Ariel' in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende Theaterproducties. Disney’s The Little Mermaid was vanaf mei 2012 in alle grote theaters in het land te zien en vanaf 5 september 2012 vast in het Beatrix Theater te Utrecht. Meer over Tessa te weten komen? bezoek haar website: www.tessa-sunniva.nl

Miss Smile & No Sugar | Female DJ's

Female DJ's is een perfecte combinatie van de blonde "Miss Smile" en de donkere curly "No Sugar".