Ilovebelleperez.jouwweb.nl
Home » Eerste namen voor Palm Parkies 2014 bekend: Belle Perez en Isolde et Les Bens

Belle Perez op dreef in Kapermolen voor Palm Parkies

 

 

Palm Parkies heeft haar concertenreeks geopend met Belle Perez. Kapermolen mocht profiteren van een – oef – regenvrije avond en met honderden werd de Limburgse Perez uitbundig onthaald.

Palm Parkies verovert Kapermolen gedurende zeven donderdagen. Als eerste stond dus Belle Perez op het podium. Dat podium is overigens een heel stuk kleiner dat de vorige jaren. Aankondiger van dienst is nog steeds Wilfried en hij mocht dan ook als eerste de microfoon gebruiken om het feest op gang te trekken.
De 38-jarige Belle Perez staat al 15 jaar op Vlaamse podia. In Hasselt trakteerde zij Kapermolen op Enamorado, Hijo de la Luna en meer van haar eigen hits. La Perez schuwt ook het betere coverwerk niet. Aan haar voeten wordt stevig gedanst en meegezongen. Belle Perez geniet duidelijk van haar publiek en andersom.

Op de Palm Parkies Kaperconcerten betaal je de drank- en eetbonnen best elektronisch. Wie cash verkiest betaalt de bonnen iets duurder. Er wordt trouwens een speciale satellietverbinding tot stand gebracht om de elektronische betalingen vlot te laten verlopen. De kinderanimatie bleef weg en dat is jammer voor een familie-event.

EXTERNE LINKS

Eerste namen voor Palm Parkies 2014 bekend: Belle Perez en Isolde et Les Bens

 

› Eerste namen voor Palm Parkies 2014 bekend: Belle Perez en Isolde et Les Bens

Palm Parkies is een vaste waarde in de zomerse festivalagenda’s van 18 Vlaamse en Nederlandse steden en gemeenten. In elke stad creëren de initiatiefnemers 7 à 8 weken na elkaar een fijne ontmoetingsplaats in een groene omgeving. Zo worden er tijdens de maanden juli en augustus meer dan 125 concerten aangeboden voor een breed en familiaal publiek. Dankzij de steun van en samenwerking met lokale besturen en sponsors blijft het festival gratis toegankelijk.

In de komende periode zal Palm Parkies stelselmatig het programma op het publiek loslaten. De eerste twee artiesten die worden vrijgegeven zijn Belle Perez en Isolde et Les Bens.

Belle Perez: 18 keer op PALM PARKIES

Belle Perez, bekend van hits als Enamorada, El mundo bailando, Que viva la vida maar ook het fragiele Hijo de la luna zal deze zomer maar liefst 18 keer op het Palm Parkies-podium staan. Hiermee krijgt ze, als eerste, een plaats op de affiches van alle deelnemende steden en gemeenten.

Belle Perez staat garant voor een klassevol feestje waarbij een mix van eigen songs met haar favoriete covers ervoor zorgen dat niemand kan blijven stilstaan, gegarandeerd een leuke avond!

Isolde et Les Bens: 6 keer op Palm Parkies

Wie ook een mooie plaats krijgt op de affiche van Palm Parkies zijn Isolde et Les Bens. Isolde Lasoen, bekend als drumster bij o.a. Daan, richtte deze gelegenheidsgroep op, waarin ze haar voorliefde voor zowel de Franse sixtiespop en chanson, als voor Engelse pareltjes van vroeger en nu laat blijken. Heerlijke sixtiesgeluiden van onder andere France Gall, Serge Gainsbourg, Ella Fitzgerald zullen de revue passeren, ideaal op een zwoele zomerse avond.

Maar liefst 6 keer zullen Isolde et Les Bens in Vlaanderen op het Palm Parkies-podium staan.

PALM PARKIES biedt kwaliteitsvol en zeer gevarieerd programma

Eén van de sterke punten van PALM PARKIES is dat het programma voor ieder wat wils bevat. De bezoekers van PALM PARKIES genieten telkens van een uniek aanbod van verschillende muziekculturen, en ook dit jaar is dat niet anders.