Ilovebelleperez.jouwweb.nl
Home » Xander en Belle geven Valentijnsconcert

Xander en Belle geven Valentijnsconcert

 Klik op foto voor groot formaat Klik op foto voor groot formaat Klik op foto voor groot formaat Klik op foto voor groot formaat Klik op foto voor groot formaat

Xander en Belle geven Valentijnsconcert

24-12-2006

Xander de Buisonjé verzorgt op 14 februari met Belle Perez een special Valentijnsconcert. Dat meldt de homepage van de zanger. De locatie is nog geheim.

Xander de Buisonjé verzorgt op 14 februari met Belle Perez een special Valentijnsconcert. Dat meldt de homepage van de zanger. Het gaat om een 'zeer intiem' en 'optimaal romantisch' concert. De artiesten worden slechts door twee gitaristen begeleid. De 33-jarige De Buisonjé neemt zelf plaats achter de piano.

Waar het evenement plaatsvindt, wordt nog geheim gehouden. Ook waar en wanneer de voorverkoop begint is nog onbekend. "Dit concert wordt zo speciaal dat we de kaartjes niet zomaar overal gaan verkopen", meldt de site. Details over het optreden worden in de komende weken bekendgemaakt.

De Buisonjé werd bekend als zanger van de Maastrichtse band Volumia! De 30-jarige Perez, die van Spaans-Belgische afkomst is, maakt opzwepende Spaanstalige muziek. Tussen 27 april en 12 mei treedt ze als speciale gast op tijdens vijftien concerten van Frans Bauer in het Rotterdamse Ahoy. 

 Ik vlieg, ik zweef... ik voel dat ik leef!

Valentijnsconcert Xander de Buisonjé & Belle Perez

Om 8 uur kwamen wij aan in Landgoed Wolflaar in Breda. Bij de deur moest ik me melden bij 2 heren. Na het noemen van mijn naam, die; detail maar erg leuk bovenaan de lijst stond, mochten we naar binnen. Onze jassen werden aangenomen en we kregen champagne. Niet veel later kwamen Angelique en haar man binnen. Ook kwamen Chantal en Sandra die ik nog maar net via de website van Xander en via msn ken binnen. Uit het verre België was Conny er, op en top Vlaamse Xanderfan, haar man won de laatste kaarten op Radio 2 uit België! (wat mij maar niet lukte ;-( ) Champagne werd bijgevuld en ook hapjes kwamen regelmatig voorbij. Om 20.45 mochten we een kleine zaal in waarin de hoek een podium was opgebouwd. Angelique en ik zaten met onze mannen helemaal vooraan aan het randje van het podium. Hoe er ook gezongen zou worden, wij lagen aan Belle en Xanders voeten ;-)

De manager van Wolfslaar gaf een korte speech en merkte op dat er geen fotos gemaakt mochten worden :-(((( Mokkend heb ik mijn camera weggelegd en daar waren Belle en Xander! Zij begonnen met het prachtige nummer "Right here waiting for you" van Richard Marx. De eerste twee nummers werden opgenomen door Shownieuws en ook flitstende camera's af en aan van de aanwezige pers. Grrr zij wel :-( Waar is mijn perskaart? Frank, liefje? ;-)

Toen de pers vertrok ging indereen onderuit zitten, even bijkomen in de huiskamer van Belle en Xander. Ik heb nog net niet mijn voeten op tafelgelegd want dat liet mijn jurkje niet toe, maar ik voelde me helemaal thuis! Dat er ook grenzen zijn aan mijn kunnen bleek toen Xander mij uitdaagde om mee te zingen. Laat ik nou veel kunnen maar zingen echt niet :-S Angelique en ik konden echt niet stijf op een stoel blijven zitten dus gingen we staan en meeswingen. (wat 2 slokken bubbels al niet kunnen losmaken, normaal zijn wij heel stil en verlegen) (kuch) Xander zong een nummer van Sting half in het engels en half in het spaans. Waar ik echt kippenvel van kreeg was "hou me vast" vooral de Spaanse (!) uitvoering. Doemijdiemaar! Belle, wat een Belle is dat, wat een prachtvrouw! Naast haar Spaanse nummers vond ik "Hello" van Lionel Richie ook prachtig. Net als Xander had zij ook veel zin in deze avond en samen hadden ze veel lol en daar mochten wij in meedelen. Xander voegde speciaal voor Sandra "zij gelooft in mij" toe aan de veel te korte setlist. Gelukkig mochten wij van Sandra meegenieten.
Toch kwam het afscheid, ja dat nummer zong hij ook. Na het duet "Thats where friends are for" was het echt afgelopen met de muziek.

Het feestje ging nog even door. De XdBabes gingen flink los, sommige onder invloed van en anderen zonder alcohol. We hebben heel erg gelachen. Chantal zat met Kristel, ook prettig gestoorde Xanderfan, te bellen. En na 5 uur ;-) continue bellen viel ook Xander dat op en kreeg Kristel Xander aan de telefoon :-) (en dat geloofde Kistel weer niet ;-)

Het was natuurlijk geen ladiesnight maar Valentijn dus zocht ik Belle op.
Oh dit klinkt weer erg logisch. Maar al snel gingen Remco en Arthur (man van Angelique) met de Vlaamse schone op de foto!

Na alle complimentjes van Xander, Belle en wildvreemden over mijn afvallen heb ik het gevoel dat ik zweef. Iedereen weet nu wel dat ik zo veel ben afgevallen, even ter verduidelijking voor mijzelf en niet voor Xander! Maar het moeilijkste komt nu pas het zou houden. Nou met flink wat swingende concerten lukt dat wel! Al zou ik wel op mijn kont, eh kontje kunnen laten tatoëren "f*ck Sonja Bakker, dit lijf wordt medemogelijk gemaakt door Xander de Buisonjé!" ;-)

Valentijn was een avond vol liefde, vriendschap, humor en Genieten met een grote G.
Liefs
Barbie