Ilovebelleperez.jouwweb.nl
Home » Nieuws

Nieuws

 

 
Een drukke zomer voor Belle...
14.05.2012

Na een geslaagde winter- en voorjaarstour, sloot Belle zaterdagavond haar theaterseizoen af in Vilvoorde. In een uitverkochte zaal, ging het publiek helemaal uit zijn dak en het was dan ook een geweldige afsluiter voor zowel Belle als de band. De afgelopen maanden werd er ook hard gewerkt aan het nieuwe album. Momenteel geniet Belle van een welverdiende vakantie om de batterijen op te laden voor een drukke zomer met zowel optredens in België als in Nederland. Voor alle info kan je terecht in 'AGENDA' op deze site
 
Belle wil langs deze weg alle fans bedanken voor de vele lieve berichtjes en mails, die ze kreeg!
24.04.2012
Na enkele dagen rust is Belle gelukkig weer helemaal beter! Aanstaande donderdag staat ze dan ook weer fris en vol energie op de planken in Schiedam. Vrijdag treedt ze op in Oosterhout.
Het geannuleerde concert van vorige week in Rotterdam zal doorgaan op donderdag 10 mei aanstaande. De tickets van het uitgestelde concert blijven uiteraard geldig!

 

BELLE PEREZ BREEKT MET ONTDEKKER
belle perez breekt met manager producer ik zoek nieuwe wegen


Belle Perez en haar producer, manager én platenbaas Patrick Renier gaan na tien jaar intense samenwerking uit elkaar. “Ik voel aan dat ik een nieuwe sound moet ontwikkelen.”

Belle Perez en Patrick Renier vormden tot nog toe een muzikale Siamese tweeling. Renier ontdekte de zangeres tijdens een talentenjacht in 1997 waarin hij in de jury zat. Hij zag meteen dat daar iemand stond met een toekomst en stelde haar voor om samen in zee te gaan.

Geen onenigheid

Twaalf jaar later liggen de kaarten anders. “Van onenigheid is geen sprake”, legt Renier uit. “We hebben dit uitgepraat. Belle kiest voor een nieuwe wind. Ik kan daar begrip voor opbrengen."

"Ikzelf was na tien superdrukke jaren wat uitgekeken op een deel van mijn werk, met name het management. Ik ben een muzikant, ik wil songs schrijven en in de studio bezig zijn.”

Normaal

Hetzelfde geluid bij Belle Perez. “We hebben dit samen besloten. Ik voel aan dat ik na tien jaar een nieuwe sound moet ontwikkelen. We hebben het daar lang over gehad. Na zo’n lange tijd is het artistiek bekeken normaal dat je elkaar loslaat en nieuwe mensen opzoekt om andere muziek te maken.”
bron:GVA

Maak een Gratis Website met JouwWeb