Ilovebelleperez.jouwweb.nl
Home » Belle Perez zingt duet met Jermaine Jackson

Belle Perez zingt duet met Jermaine Jackson

 

Belle Perez zingt duet met Jermaine Jackson

07/03 Media & Cultuur Het verrassingsduet tussen Belle Perez en Jermaine Jackson, woensdagavond in de Lotto Arena, krijgt een vervolg. De broer van Michael wil ook in de toekomst samenwerken met de Vlaamse latinoster.

Perez dook tijdens het concert van The Jacksons onverwacht op aan de zijde van Jermaine voor de vertolking van When the Rain begins to fall, een nummer dat hij in 1984 opnam met Pia Zadora. De Amerikaanse popster kwam Perez eerder toevallig op het spoor. “De vier broers verbleven vorig jaar een tijdje in Antwerpen in het kader van de Night of the Proms”, vertelt Perez. “In zijn hotelkamer zag Jermaine toevallig een videoclip van mij. Blijkbaar viel mijn stem bij hem meteen in de smaak.”

Jackson gaf zijn assistent de opdracht om in allerijl op zoek te gaan naar het management van Perez. “Op die manier kreeg ik zijn nummer in handen”, gaat ze verder. “Bedoeling was dat ik hem zou bellen tijdens de concertreeks van The Jacksons in Londen. Het is toen dat hij me vroeg om een duet met hem te zingen. Hij maakte ook duidelijk dat hij binnenkort met mij een gloednieuw nummer wil opnemen. Ik kon het amper geloven. Ik dacht dat het om een grap met een verborgen camera ging.”

Wanneer het nieuwe duet wordt opgenomen, is voorlopig nog onduidelijk. “We hebben geen planning afgesproken, maar het gaat echt gebeuren, dat staat vast”, zegt Perez. Ook Natalia kwam een liedje zingen in de Lotto Arena woensdag.

PB, AR
Foto's Geert Van de Velde

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb