Ilovebelleperez.jouwweb.nl
Home » Belle Perez Jensen

Belle Perez Jensen

Belle Perez bij 'Jensen!'

MedianieuwsBelle Perez bij 'Jensen!'

Zangeres Belle Perez is maandag (27 februari) te gast bij Robert Jensen in zijn talkshow 'Jensen!' om 22.30 uur op RTL 5. In Nederland scoorde de Vlaamse vorig jaar een grote hit met 'Que viva la vida' en ze gaf een concert in een uitverkochte Heineken Music Hall in Amsterdam. Sinds februari 2006 presenteert ze aan de zijde van Jan Smit het Tros programma Muziekfeest op het plein.

Revanche voor Belle Perez
Perez heeft zich ook op passende wijze gerevancheerd voor haar uitschakeling in de Vlaamse voorronde van het Eurovisie Songfestival. Het nummer ‘El mundo bailando’ werd vorige week door publiek en (vak)jury niet goed genoeg bevonden voor Athene, maar knalde wel binnen op de eerste plaats in de Vlaamse hitlijst. In mum van tijd gingen er meer dan 25.000 exemplaren over de toonbank, goed voor een gouden plaat.

Het betekende de eerste nummer 1 hit voor de Vlaamse zangeres in eigen land. Naast deze primeur van ‘El mundo bailando’ gaat het ook goed met de kaartverkoop van haar concert in het Sportpaleis in Antwerpen. Het optreden van 6 mei was snel uitverkocht waardoor er op 7 mei een tweede concert is ingepland. [RvB/Radio.NL]

Laatste wijziging: 27-2-2006 8:36:47

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=_zOf77_Ry6U