Ilovebelleperez.jouwweb.nl
Home » Belle Perez te druk voor gezin

Belle Perez te druk voor gezin

 

Belle Perez te druk voor gezin

 
De agenda van de Vlaamse schone Belle Perez is bomvol. Zó vol, dat de zangeres haar man Mario, met wie ze zeven jaar is getrouwd, soms amper ziet. En ook hun kinderwens is op de lange baan geschoven... Belle: "Zolang ik op volle kracht werk, wil ik er niet aan beginnen. Ik ben nu 31 jaar, dus ik heb nog wel even de tijd."

Belle: "Ik wil alles uit mijn carrière halen wat erin zit. Muziek is mijn passie en daar ga ik voor de volle honderd procent voor. Dit jaar was drukker dan ooit. Ik voel het nu ook wel, ik ben echt vermoeid. Maar zingen is voor mij het beste medicijn. Het geeft me zo’n kick dat mensen, soms zijn het er wel tienduizend, speciaal voor mij komen.”

Maar er is toch meer in het leven dan alleen werken?

'Belle kijkt me peinzend aan. "Vanzelfsprekend. Ik doe erg mijn best de juiste balans te vinden. Mijn man Mario komt niet uit het vak. Wij zijn al dertien jaar samen, waarvan zeven getrouwd. Hij kent het klappen van de zweep. Hij is er samen met mij ingerold. Natuurlijk ben ik veel van huis. Maar hij begrijpt dat ik mijn droom naleef.”

De zangeres zwiept haar lange haar naar achter. "Ik geef toe: er zijn periodes dat we elkaar amper zien, en moeten communiceren per telefoon. Maar veel van huis zijn, heeft ook zijn voordelen: dan heb ik tenminste veel te vertellen. Als we constant op elkaars lip zouden zitten, zou het ook niet goed zijn.”