Ilovebelleperez.jouwweb.nl
Home » Belle Perez en Jantje Smit presenteren bij de TROS

Belle Perez en Jantje Smit presenteren bij de TROS

Belle Perez en Jantje Smit presenteren bij de TROS
 
woensdag 26 oktober 2005

Jan Smit en Belle Perez worden het nieuwe presentatieteam van de TROS MUZIEKFEESTEN. Vanaf begin 2006 zijn ze samen te zien.

Julius Minnaar, directeur Media en Financiën: 'We zijn erg blij dat Jan en Belle tijd in hun drukke agenda's willen vrijmaken voor dit programma. Beiden zijn regelmatig meegeweest op onze ledenreizen en ze treden veelvuldig op in diverse TROS-programma's. We merken dat ze een breed publiek aanspreken.'

TROS MUZIEKFEEST OP HET PLEIN is afgelopen zomer, met veel succes, acht keer uitgezonden en krijgt komend jaar een vervolg. De feesttent zal vanaf januari op diverse pleinen in Nederland worden opgezet, maar ook in drukke wintersportgebieden, aan de Spaanse Costa en bij grote evenementen.

De 19-jarige Jan Smit heeft komend jaar zijn tienjarig artiestenjubileum. Een unieke prestatie. Als 10-jarige jongen had hij in 1996 zijn eerste hit met het nummer 'Ik zing dit lied voor jou alleen'. Voor de populaire Volendamse zanger is 2005 nu al een topjaar. Vele optredens in binnen- en buitenland, de uiterst succesvolle televisieserie Gewoon Jan Smit, een nieuw album en als klap op de vuurpijl de De Gouden Televizier Ring 2005. Zijn nieuwste single, het gevoelige nummer 'Laura', bestormt momenteel de hitlijsten.

De Spaans/Belgische zangeres Belle Perez is in 1997 ontdekt. In Nederland is de eerste single 'Hijo de la luna' meteen een schot in de roos. Januari 2004 haalt de single de top 30 van de Mega Top 100. Na nog twee singles verschijnt in mei 2004 het 'Baila Perez'-album. Inmiddels is de aanstekelijke muziek en stem van Belle niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. Onlangs zong zij het themanummer 'Que viva la vida' voor de tekenfilm Madagascar en is haar nieuwste single 'Dime' uitgekomen. Op 30 november geeft ze een Mega Latino Concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.