Ilovebelleperez.jouwweb.nl
Home » › Belle Perez is klaar voor feestjaar

› Belle Perez is klaar voor feestjaar

› Belle Perez is klaar voor feestjaar

Voor Belle Perez breekt een mooi hoofdstuk aan: ze werkt volop aan nieuw materiaal en in de zomer van 2014 zal ze uitpakken met een nieuwe live show. Voor die zomertournee is ze een samenwerking aangegaan met het agentschap TTT Artists.

Volgend jaar staat Belle Perez 15 jaar in het vak en dat moet gevierd worden! Met een vernieuwde live band toert ze volgende zomer door Vlaanderen en zal ze alle grote hits van de afgelopen 15 jaar brengen. Maar ondertussen werkt de zangeres met Spaanse roots ook aan nieuwe songs. In het voorjaar van 2014 komt er een nieuwe single uit.

Belle Perez - die o.a. 5 keer de Radio 2 Zomerhit won, een Zamu-Award in de categorie ‘Best Pop Artist’ op haar naam schreef en een TMF Award kreeg als ‘Best Female Artist’- was de afgelopen jaren vooral in Nederland aan het werk maar nu is ze helemaal klaar om Vlaanderen opnieuw te heroveren. "Er breekt een mooi hoofdstuk aan," aldus Belle. "Ik vind het bijzonder spannend en ik kijk er enorm naar uit."

TTT Artists is een boekings- en managementagentschap met tal van Belgische topartiesten onder zijn dak. Het kantoor is de thuisbasis van o.a. Clouseau, Milk Inc., The Scabs, Soulsister, Paul Michiels, Leki, Brahim en Soulbrothers.

Vanaf heden zal TTT Artists ook voor de live shows van Belle Perez de exclusieve boekingspartner zijn.