Ilovebelleperez.jouwweb.nl
Home » Belle Perez en Jannes naar Spring Eenrum 2013

Belle Perez en Jannes naar Spring Eenrum 2013

 

Belle Perez en Jannes naar Spring Eenrum 2013

deel dit artikel via 0 0 0
Volg ons op Twitter

en blijf overal op de hoogte van het laatste nieuws

Volg ons op Facebook

en blijf overal op de hoogte van het laatste nieuws

tags
EENRUM – Belle Perez en Jannes komen naar Eenrum. De organisatie van Spring Eenrum heeft voor haar editie van 2013 een programma weten samen te stellen met een viertal artiesten/bands op eerste paasdag. De feestavond wordt op zondag 31 maart geopend door Belle Perez.

Deze Vlaamse artieste met Latino roots kan putten uit een ellenlange lijst songs. Gecombineerd met een aantal gloednieuwe nummers en de passionele sfeer die enkel Belle Perez kan oproepen, zal zij samen met haar live band zorgen voor een unieke Spaanse ‘Shake’ in de feesttent in Eenrum.

Jannes

Hierna is het de beurt aan ‘De Koning der Piraten’ Jannes. Na Ahoy is Spring Eenrum de volgende muziekarena die hij zal gaan betreden. Het is de tweede keer dat Jannes in Eenrum een optreden gaat verzorgen. In 2004 stond hij namelijk ook al op het podium van Spring Eenrum.

Zware Jongens

Rond middernacht is het de beurt aan de jongens van de feestact, De Zware Jongens.

Een live optreden van dit feestduo is een groot doe-en-zing-mee-feest. Het publiek wordt uitgenodigd om mee te doen met allemaal grappige bewegingen en wordt getrakteerd op een show.

JetSet

Ook JetSet is van de partij. Inmiddels kan het wel de huisband van Spring Eenrum worden genoemd. Voor de vijfde keer zal namelijk de topcoverband JetSet op het podium in Eenrum verschijnen. Een band die letterlijk weet hoe ‘het spel’ gespeeld moet worden. Informatie over entreeprijzen, voorverkoopadressen, aanvangstijden en meer over Spring Eenrum 2013 op www.SpringEenrum.nl .

 

Artikel geplaatst door Marianne Janssen op 7-11-12 09:23.