Ilovebelleperez.jouwweb.nl
Home » Start voorverkoop Spring Eenrum met Jannes en Belle Perez

Start voorverkoop Spring Eenrum met Jannes en Belle Perez

EENRUM-  Maandag 18 februari start de voorverkoop van Spring Eenrum 2013. Naast Belle Perez met live band zullen Jannes, de Zware Jongens en JetSet naar Eenrum komen. De kaarten kosten vijftien euro in de voorverkoop en zijn op de volgende plaatsen verkrijgbaar: Bloemshop Margré Eenrum, Sporthuis Winsum, Expert Jansen Uithuizen en Marskramer Leens. Zie ook de website  www.springeenrum.nl.

Het is voor het eerst dat Spring Eenrum een artiest met live band binnenhaalt. Daarnaast is het ook de eerste keer dat Spring Eenrum een buitenlandse artiest op het podium krijgt, een Vlaamse zangeres met Latino roots. De feestavond wordt op zondag 31 maart, eerste Paasdag, geopend door Belle Perez. Zij zal samen met haar live band voor een unieke Spaanse ‘Shake’ zorgen.

Hierna is het de beurt aan de ‘De Koning der Piraten’ Jannes. Na Ahoy is Spring Eenrum de volgende muziekarena die hij betreedt. Het is de tweede keer dat Jannes in Eenrum een optreden gaat verzorgen. In 2004 stond hij namelijk ook al op het podium van Spring Eenrum.

Rond middernacht brengen de jongens van de feest act De Zware Jongens een groot doe-en-zing-mee-feest.

Inmiddels kan JetSet het wel de huisband van Spring Eenrum worden genoemd. Voor de vijfde keer verschijnt  deze topcoverband  op het podium in Eenrum. Een band die letterlijk weet hoe ‘het spel’ gespeeld moet worden.

 

                            Artikel geplaatst door Marianne Janssen op 15-02-13 14:00.
Jannes komt naar Eenrum