Ilovebelleperez.jouwweb.nl
Home » Belle Perez terug met theatertournee

Belle Perez terug met theatertournee

 

Belle Perez terug met theatertournee

Belle Perez terug met theatertournee

Het was een tijdje stil rond Belle Perez, voluit María Isabel Pérez Cerezo. De Vlaamse met Spaanse roots nam bewust gas terug. "Ik ben een tijd nogal prominent aanwezig geweest."

"Ik zat in elke tv-show", zegt Perez in dagblad Metro. "Ik zat op een gemiddelde van een album per jaar, deed telkens hetzelfde en ik vond het wat te veel. Ik was mezelf aan het recyclen en zei overal 'ja' tegen." Ze nam bewust even afstand van de showbizz. "Nu heb ik weer energie, zit goed in mijn vel. Ik durf nieuwe dingen te doen en zaken los te laten, wat je kunt merken aan het nieuwe werk in de show."

Daarmee doelt Perez op haar theatertournee Colores waarmee ze door ons land trekt. "Het is een samenvatting van 15 jaar carrière. Mijn nummers van vroeger hebben nu een nieuwe betekenis, een andere kleur. Ik vind het fijn om eens in die 15 jaar te duiken en daarnaast een aantal nieuwe songs te brengen. 15 jaar Belle met zowel een muzikale als menselijke evolutie. En natuurlijk hoop ik dat het publiek vol energie de zaal verlaat, dat heb ik altijd gewild."

Maak een Gratis Website met JouwWeb